Welkom op de familiewebsite van de familie Meulepas.
Hier vindt u wat meer informatie over familieleden en geschiedenis van onze familie.
30 April 2023
In de laatste maanden zijn er een aantal wijzigingen in de stamboom geweest. Er was bijvoorbeeld het overlijden van Lief Meulepas eind vorig jaar. Maar regelmatig krijg ik ook updates van name, geboortedata van onder andere kleinkinderen die nog niet opgenomen waren.
Zo zijn er toevoegingen bij de kinderen van Guy en Paula aan de Meulepas kant. Voor de stamboom van de familie Rijken heeft Jan Rijken jr. nog namen van partners zijn kinderen en enkele van zijn kleinkinderen gegeven die ook werden toegevoegd.
Wie fouten vindt of nog weet heeft van gegevens die nog niet werden opgenomen (plaats en datum van geboortes, huwelijk, enz.) mag die altijd opsturen.

31 December 2022
Op de laatste dag van 2022 heeft ons het bericht bereikt dat Lief Meulepas, echtgenote van de reeds eerder overleden Mark Van Den Poel, overleden is. Lief was 6de van de 13 broers en zussen. Samen met Marc vormde ze een echt "kunstkoppel". In hun landelijke boerderij in Nijlen werkten ze samen in hun atelier.
Haar heengaan zal als een gemis ervaren worden. We wensen Greet, Jo, Dries en Karen alle sterkte toe.

17 February 2022
Het droevige nieuws heeft ons bereikt dat Imelda Rijken plots overleden is. Zij was de jongste van zes broers en zusters van Maria Rijken. Wij wensen de Campo en Rijken alle sterkte toe.
Het rouwkaartje kan u hier downloaden.

22 January 2022
Het droevige nieuws heeft ons bereikt dat Mart Meulepas, die al enige tijd in een WZC vertoefde, op zondag 22 januari 2022 is overleden op 81-jarige leeftijd.

04 June 2021
Slechts enkele dagen na het overlijden van nonkel Guy heb ik de droeve plicht u het overlijden van mijn moeder, Mia Rijken, te melden. Mia was geboren in Borgerhout op 14 maart 1935. Vier van haar andere broers en zussen waren reeds overleden waarvan twee recent in 2019 en 2020. Mia was de echtgenote van Nest Meulepas die ze leerde kennen in Antwerpen en in 1964 toen ze pas getrouwd waren vergezelde naar Pittsburgh.
Deze fiere vrouw, met veel gevoel voor humor, is in alle rust heengegaan omringd door haar kinderen Jan en Ann.
Info
Wie nieuws heeft in of over de familie kan dit gerust laten weten via de  contact pagina.
Andere dinges
Heeft u leuke foto's, stuur ze gerust door. We zetten ze op de fotogalerij. Een tip voor het doorsturen van veel en grote foto's tegelijkertijd is gebruik te maken van de website www.wetransfer.com.
Zonsopgang
Plaats Ukkel
Date 02 June 2023
Sunrise 05:34
Zonsondergang 21:47
Daglengte 16:13
Begin schemering 04:50
Einde schemering 22:32
Schemerlengte 17:42
http://www.valvas.be
The person who makes no mistakes does not usually make anything.
2023 June 02 23:35 UTC :: 628 views